Voorkom dat hackers in uw Web Applicaties kunnen inbreken

 

Wij zoeken steeds naar de beste oplossingen voor het scannen naar fouten in webapplicaties. Wij hebben met QualysGuard WAS (Web Application Scanner) de drempel kunnen verlagen, zodat al uw websites en webshops, zonder grote investeringen, op veiligheid getest kunnen worden.
 

Met onze QualysGuard WAS Managed Service kunt u gedurende 12 maanden websites meerdere keren laten testen, bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks of maandelijks en na elke grote aanpassing. Na elke scan wordt een scanrapport gestuurd met daarin de aangetroffen fouten met  suggesties voor het oplossen daarvan. Na reparatie van de geconstateerde fouten kan direct een her-scan worden uitgevoerd. Ook wordt u automatisch gewaarschuwd wanneer er gevaarlijke fouten in uw software worden aangetroffen.


U kunt er voor kiezen om uw website(s) maandelijks, wekelijks, dagelijks of op aanvraag op fouten in uw software te laten controleren. Per week worden steeds nieuwe kwetsbaarheden ontdekt en aan de scanner toegevoegd. Belangrijk dus om steeds up-to-date te blijven.


Onze Premium Managed Service is inclusief dagelijke Malware scans en jaarlijks een SSL (https://) check.Interesse?  Klik hier voor het direct aanvragen van een veiligheidsscan