Awareness sessies voor het gehele personeel

 

De grootste security-issues zitten in het gedrag van gebruikers. Uit diverse onderzoeken blijkt dat medewerkers de grootste bedreiging vormen voor de beveiliging van bedrijfsdata. 

Dit is te ondervangen door bewustzijnscampagnes te voeren. Om de Security Awareness binnen uw organisatie te verhogen hebben wij samen met ROET in Arnhem een filmproject ontwikkeld, waarin u en uw medewerkers zelf de hoofdrol spelen.

Samen met uw team films maken op een sfeervolle locatie! Er worden diverse security scenario's door uw medewerkers uitgewerkt, waarna zij zelf een thriller gaan maken.

Er wordt gezorgd voor kostuums, professionele filmapparatuur en er wordt een echte filmambiance gecreëerd. De films worden tot een mooi eindresultaat gemonteerd, en na een heerlijk warm buffet, wordt een Oscar uitgereikt voor de beste film.

Het FilmEvent vindt plaats op een unieke locatie: de Historische Kelders in Arnhem. Deze kelders uit 1500 zijn in oude glorie gerestaureerd en middels doorgangen met elkaar verbonden. Zo vormen zij een bijna mysterieuze plek onder de grond van de binnenstad. De kelders zijn gelegen in hartje Arnhem en op 5 minuten loopafstand van het centraal station. U kunt ook een andere locatie kiezen bij u in de buurt.

Het doel van dit filmevent is Cybersecurity awareness te creëren en tevens de onderlinge verhoudingen tussen uw IT afdeling en andere afdelingen te vergroten. Gegarandeerd met een hoger rendement dan welke Security Seminar dan ook! En het is nog een leuke ervaring ook. 

 

Bekijk de trailer op de website: www.roet.nl

Interesse?  Klik hier voor aanvragen van meer informatie.