Beveiligingscertificaat voor webapplicaties

 
ForusP Secure.png

 

De houder van het ForusP Secure Seal beveiligd deze website periodiek op meer dan 100 beveiligingsrisico's waaronder gevaarlijke beveiligingslekken zoals Cross-Site Scripting (XSS) en SQL Injections. Tevens wordt regelmatig een Malware scan en een SSL Check op deze site uitgevoerd.

 

Door deze controles periodiek uit te voeren is de eigenaar van de website bekend met deze beveiligingsrisico's en heeft verklaard deze risico's direct op te (laten) lossen, indien deze door ForusP worden gerapporteerd.

Omdat de eigenaar van deze website op een verantwoordelijke wijze omgaat met de beveiliging van uw gegevens, heeft hij daarvoor toestemming gekregen het ForusP Secure Seal op deze website te plaatsen.

Website bouwers die het ForusP Secure Seal mogen voeren, hebben bewezen dat zij veilig programmeren en dit regelmatig door ForusP laten controleren door veiligheidsscans te draaien tijdens het gehele ontwikkelproces. Hierdoor worden websites of onderdelen zo veilig mogelijk opgeleverd.

U weet als bezoeker van een website met het ForusP Secure Seal dat de beveiliging hiervan regelmatig in de gaten wordt gehouden en indien nodig er direct maatregelen worden getroffen om u en uw gegevens optimaal te beschermen.

Wij kunnen echter niet garanderen dat deze sites altijd 100% veilig zijn.


BELANGRIJKE WAARSCHUWING: Onderstaande URL's mogen het ForusP Secure Seal NIET (meer) voeren. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze sites veilig zijn omdat wij deze al langere tijd niet meer scannen op kwetsbaarheden met onze Premium Vulnerability scans. We raden daarom aan voorzichtig te zijn met gebruik te maken van deze site(s). 

BLACKLIST ForusP Seal

geen meldingen